TC ALTWEERTERHEIDE

 

 Zomerchallenge


Hallo sportliefhebbers,

Gelukkig gaat het de goede kant op met het Corona virus, en mogen we weer beetje bij beetje sporten.

Helaas zijn nog niet alle competities en activiteiten voor teamsporten nog vrijgegeven. Wat echter voor de balsportliefhebbers wel mogelijk is, is tennis.

Om alle sportliefhebbers in de gelegenheid te stellen om hun conditie en spelplezier op peil te houden, en om de Coronakilo’s eraf te sporten, heeft de tennisclub besloten om met een Corona zomerchallenge te komen.

De Zomerchallenge is een compact lidmaatschap van drie maanden (juli, augustus en september) waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen op het tenniscomplex oppe Hei, wanneer het hen uitkomt. De Zomerchallenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.

Voor slechts 25 euro kun je 3 maanden lang onbeperkt gebruik maken van onze banen, en ontdekken of er wellicht toch nog een 2e Federer in je schuilt. Of dat je het gewoon net als ons heel erg leuk vindt.

Heb je interesse? Stuur even een mailtje naar secretariaat@tcaltweerterheide.nl

Hopelijk tot snel op de tennisbaan!!

 

Wanneer je geen racket hebt, en er ook niet via iemand anders kan lenen, laat het even weten, en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

E-mail